cbd company

Product Review: The CBD Company

Product Review The CBD Company

Product: The CBD Company 2.8% CBD olie met Vitamine B12 Prijs: €16,95 Recentelijk kwamen wij een CBD product tegen wat wij de laatste tijd steeds meer tegenkomen, namelijk de CBD olie van The CBD Company. Wij zagen dit product in de schappen staan bij de JUMBO in Heemskerk (wat zeer uniek is). Daarom vonden wij het hoog tijd om dit product aan te schaffen en eens te gaan bekijken en te beoordelen. Dit review is zonder commerciële doelstelling geschreven en is puur op basis van onze eigen beleving geschreven.

Het product

Het product oog goed en het ontwerp ziet er zeer aantrekkelijk uit. Ook de informatie die op de verpakking staat ziet er goed en overzichtelijk uit. Maar goed, het ontwerp zegt vaak niks over de inhoud. Zodra wij het flesje openden zagen wij meteen dat de structuur uitermate goed is. Het komt namelijk wel eens voor dat de henneppasta niet evenredig is vermengt met de olie. Dit was hier wel het geval (en wij hadden niet eens geschud). Onze collega Michel raakte al snel enthousiast en besloot de som op de proef te nemen en deze CBD olie een week te gebruiken. cbd company

De ervaring van Michel

“Ik heb veel CBD producten geprobeerd, de een wat beter dan de ander. Maar een ding is zeker, de claims die worden gemaakt over de sublieme kwaliteit van dit product zijn terecht! Al na een aantal dagen begon ik beter te slapen. Ook de smaak en de textuur is geweldig van deze CBD olie. Enkel merkte ik wel dat het dopje niet altijd even goed sluit. Dit is echter een kleine bijkomstigheid wat het gaat immers om de kwaliteit van het product.”

Toepassing

De toepassingen van deze CBD olie zijn enorm breed. Aangezien het een gemiddelde sterkte is, is dit product uitermate goed te gebruiken bij:
  • Slaapproblemen
  • Hoofdpijn
  • Spanning
  • Als natuurlijke rustgever
Ook is dit percentage CBD olie uitermate geschikt om te gebruiken als dagelijks voedingssupplement.

The CBD Company

Onze Michel was dus enorm enthousiast, reden genoeg om verder in het bedrijf te duiken en de mensen die erachter zitten. The CBD Company is een bedrijf opgericht door een jonge ondernemer die zelf groot fan is van CBD producten. Na een blik op de website was dit ook duidelijk te zien. Niet alleen vanwege het ontwerp, maar ook vanwege de bergen informatie. Ook dat alle laboratorium rapporten vrij inzichtelijk zijn, maakt dit in onze ogen een betrouwbare CBD leverancier. De onafhankelijke laboratorium rapporten staan overzichtelijk op de website en bieden alle informatie die men nodig heeft.

Ons oordeel

Wij willen deze review positief afsluiten. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en de werking van het product. Ook is de beschikbare informatie vanuit de leverancier duidelijk en inzichtelijk. Zeker gezien het feit dat dit vrijwel de enige CBD olie is in Nederland met een apotheker-certificaat maakt dit een enorm mooi en veelzijdig product. Webshop link: Klik hier. Laboratorium rapport link: Klik hier. Pluspunten:
  • Hoge kwaliteit
  • Goede structuur
  • Krachtige werking
  • Goede prijs
  • Toevoeging van vitamine B12
Minpunten:
  • Dop kan soms lekken
 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *