Bij welke ziektes kan CBD helpen?

CBD olie staat bekend om zijn enorme hoeveelheid voordelen. Zo kan het jou helpen om beter te slapen en meer ontspannen wakker te worden, het kan angst en stress verminderen en kan jou helpen om pijnklachten op een natuurlijke manier te verminderen. Naast deze toepassingen, kan CBD olie bij sommige ziekte verlichting bieden. CBD olie kan bij een aantal klachten en ziektes een uitkomst zijn.

Ziekte van Lyme

De ziekte van Lyme is een infectieziekte. De grootste oorzaak van deze ziekte is teken. Deze beestjes komen vaak voor in bossen en in de buurt van struiken. Naderhand zullen deze beestjes bloed bij u afnemen. Tijdens dit process is het mogelijk dat u besmet raakt met de ziekte van Lyme. Enige symptomen van deze ziekte zijn:

 • Verwarring
 • Pijn
 • Koorts
 • Gezichtsverlamming
 • Verhoging
 • In sommige gevallen hart problemen

De studies naar CBD en de ziekte van Lyme zijn nog minimaal, maar de vele ervaringen die op het internet te vinden zijn, zijn overweldigend.

Ziekte van Crohn

Bij de ziekte van Crohn heeft men te maken met een of meerder ontstekingen in de darmen. Symptomen hiervan kunnen zijn:

 • Buikpijn
 • Diaree
 • Gewichtsverlies
 • (Chronische) vermoeidheid
 • Weinig opname van voedingsstoffen

Gezien de helende werking van CBD, kan dit in sommige gevallen verlichting bieden van de klachten. Wij zouden u aanbevelen om op het internet te zoeken naar ervaringen, aangezien wij niet aan ervaringen mogen refereren.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *